בייקון וגבינה תפו " א ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון וגבינה ממולאים תפוחי אדמה. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון של אוסקר מאייר, גבינת צ'דר חדה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בייקון וגבינה תפו " א ממולאים, תפוחי אדמה ממולאים בבייקון ואפונה, ו חלפיניו בייקון ממולאים תפוחי אדמה.
הוראות
פירס כל תפוח אדמה בכמה מקומות עם מזלג או סכין חדה.
אופים 1 שעה או עד מכרז. מגניב 5 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו במחצית; לגרוף את המרכזים לתוך קערה בינונית, עוזב 1/8 אינץ ' - קליפות עבה.
מוסיפים גבינה, חמאה, חלב ופלפל לתפוחי אדמה בקערה; מחית עד עקביות הרצוי. מערבבים בייקון ועירית; כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך.