בייקון ופונטינה פטריות ממולאות
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פטריות ממולאות בייקון ופונטינה עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 61 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 41 סנט למנה מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, גבינת שמנת, גבינת פונטינה ושמן זית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: פטריות ממולאות סרטן ופונטינה, פטריות ממולאות סרטן ופונטינה בגריל, ותמרים ממולאים עטופים בבייקון.
הוראות
מסירים גבעולים מהפטריות ומניחים את המכסים בצד; לזרוק גבעולים או לשמור לשימוש אחר. בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, גבינת פונטינה, בייקון, בצל, עגבניות מיובשות ופטרוזיליה. ממלאים כל מכסה פטריות בכ-1 כף מילוי.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים, ללא כיסוי, 8-10 דקות או עד שהפטריות רכות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פטריות ממולאות עובדות ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Totus Tuus Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![טוטוס טווס קאווה]()
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.