בייקון, חווה, עוף מק וגבינה
בייקון, חווה, עוף מק וגבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזה עוף, שמן קנולן, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, בייקון, חווה, עוף מק וגבינה, ו אפוי החווה צ'דר עוף בייקון גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן; מסננים.
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בייקון מהתבנית, ושומרים טפטופים בתבנית. קוצצים דק בייקון; מניחים בצד. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מוסיפים עוף לטפטופים במחבת; מטגנים 6 דקות או עד לסיום.
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית; מפזרים קמח באופן שווה לתבנית. מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה.
שלב חלב ומרק, תוך ערבוב עם מטרפה; מוסיפים בהדרגה תערובת חלב לסיר, תוך ערבוב עם מטרפה. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד עבה.
מסירים מהאש; תן לעמוד 4 דקות או עד שהרוטב מתקרר ל -15
מוסיפים תערובת גבינה איטלקית, אבקת בצל, אבקת שום, שמיר ומלח, תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה. מערבבים פסטה ועוף.
תערובת כף לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים באופן שווה בייקון שמור וגבינת קולבי-ג ' ק. לצלות 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.