קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בייקון מסוכר

בייקון מסוכר
בייקון מסוכר הוא מתכון ללא חלב עם 15 מנות. מנה אחת מכילה 864 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -60 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח ים, בורבון, סוכר חום וקפה טחון. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: פיצה עגבניות מסוכרות ובייקון מסוכר וגיוון , בייקון מסוכר ובייקון מסוכר .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, מביאים את הבורבון, 2 כוסות מים ותה משוחרר לרתיחה. זורקים את קוביות הבייקון לסיר וממשיכים לבשל עד שהבייקון מבושל והנוזלים מצטמצמים.
מרכיבים שתצטרך
תה רופףתה רופף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים בקערה רדודה את הסוכר החום, הקפה, הקקאו, המלח והאספלט. בעזרת כף מחוררת מוציאים את קוביות הבייקון מתערובת הבורבון ומערבבים עם הסוכר והתבלינים. שומרים את תערובת הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את קוביות הבייקון המצופות בתבנית אפייה מזכוכית ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוציאים מהתנור ומניחים על רשתות קירור הממוקמות מעל מגשי דפים מרופדים. שפפו את שאריות תערובת הבורבון על קוביות הבייקון. מצננים לטמפרטורת החדר ועוטפים בנפרד בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קוקוס של ווילסון קריק
קוקוס של ווילסון קריק