בייקון מסוכר
בייקון מסוכר הוא מתכון ללא חלב עם 15 מנות. מנה אחת מכילה 864 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -60 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח ים, בורבון, סוכר חום וקפה טחון. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: פיצה עגבניות מסוכרות ובייקון מסוכר וגיוון , בייקון מסוכר ובייקון מסוכר .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, מביאים את הבורבון, 2 כוסות מים ותה משוחרר לרתיחה. זורקים את קוביות הבייקון לסיר וממשיכים לבשל עד שהבייקון מבושל והנוזלים מצטמצמים.
מערבבים בקערה רדודה את הסוכר החום, הקפה, הקקאו, המלח והאספלט. בעזרת כף מחוררת מוציאים את קוביות הבייקון מתערובת הבורבון ומערבבים עם הסוכר והתבלינים. שומרים את תערובת הבורבון.
מניחים את קוביות הבייקון המצופות בתבנית אפייה מזכוכית ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים על רשתות קירור הממוקמות מעל מגשי דפים מרופדים. שפפו את שאריות תערובת הבורבון על קוביות הבייקון. מצננים לטמפרטורת החדר ועוטפים בנפרד בנייר שעווה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קוקוס של ווילסון קריק