בייקון מעושן נהדר, חזיר כפרי, ועוגת כרוב כבוש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אם יש לכם חצי וחצי, עלי פטרוזיליה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר כפרי וכרוב כבוש, כרוב כבוש ישן עם צלעות., ו צלעות חזיר כפריות וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים צלחת פאי 9 אינץ ' ומניחים בצד.
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, שומן בקערה ולעבוד את התערובת עם האצבעות שלך עד קמחי.
מוסיפים את המים ומערבבים עד שהבצק מתאסף לכדור. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם סיכת מתגלגל מקומטת לתוך מעגל 12 אינץ ' ומתאימים אותו לצלחת העוגה המוכנה, תוחבים את הקצוות מתחת ולוחצים על הבצק. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג, לאפות במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן לצחצח את המשטחים הפנימיים עם החרדל
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום מתון עד כמחצית מבושל, מוסיפים את הבצל, ומערבבים עד זהב, כ 8 דקות.
מוסיפים את הכרוב הכבוש, זרעי קימל, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 15 דקות.
בקערה, להקציף יחד חצי וחצי וביצים עד מעורבב היטב.
כף תערובת כרוב כבוש על החלק התחתון של קליפת העוגה האפויה, מפזרים את החזיר והפטרוזיליה באופן שווה על החלק העליון, מוסיפים את התערובת חצי וחצי, ואופים עד העוגה מוגדר וזהב, 45 עד 50 דקות.