והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אם יש לכם חצי וחצי, עלי פטרוזיליה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר כפרי וכרוב כבוש, כרוב כבוש ישן עם צלעות., ו צלעות חזיר כפריות וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. משמנים צלחת פאי 9 אינץ ' ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, שומן בקערה ולעבוד את התערובת עם האצבעות שלך עד קמחי.
מוסיפים את המים ומערבבים עד שהבצק מתאסף לכדור. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם סיכת מתגלגל מקומטת לתוך מעגל 12 אינץ ' ומתאימים אותו לצלחת העוגה המוכנה, תוחבים את הקצוות מתחת ולוחצים על הבצק. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג, לאפות במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן לצחצח את המשטחים הפנימיים עם החרדל
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום מתון עד כמחצית מבושל, מוסיפים את הבצל, ומערבבים עד זהב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הכרוב הכבוש, זרעי קימל, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6
צמצם את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה, להקציף יחד חצי וחצי וביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
כף תערובת כרוב כבוש על החלק התחתון של קליפת העוגה האפויה, מפזרים את החזיר והפטרוזיליה באופן שווה על החלק העליון, מוסיפים את התערובת חצי וחצי, ואופים עד העוגה מוגדר וזהב, 45 עד 50 דקות.