מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם זנגביל טחון, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג, ביס עוף מצופה חרדל ובייקון עם מתכון איולי בייקון, ו עוגת גבינה בטעם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 24-count מיני מאפין פאן, גלידה קטנה סקופ
מרכיבים שתצטרך
קרם
קרח
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
3
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 24 ספירה מיני מאפין מחבת עם מצעים נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
4
עבור הקרום: בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. במערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את גבינת שמנת, דלעת, סירופ מייפל, ביצה, וניל, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סירופ מייפל
קינמון
דלעת
וניל
ג ' ינג ' ר
מוסקט
בייקון
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
קורט גדול מלח דק
מקציף
3
מערבבים בבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושל
4
באמצעות החלק התחתון של כוס ירה או בקבוק זכוכית קטן, לחץ 1 כפית תערובת קרום לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין. באמצעות כף גלידה קטנה, סקופ 2 כפות מילוי הבלילה על גבי כל קרום ואופים במשך 10 עד 12 דקות. מגניב במשך 20 דקות ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.