קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות22
ציון בריאות3
מגזין

מטבל תרד דרום מערב

מטבל תרד דרום מערב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לרפרטואר שלך, מטבל תרד דרום מערב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-22 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון זול עבור הסופרבול . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו בייבי תרד, שמן קנולן, רוטב פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. נסו מטבל ארטישוק ותרד בבישול איטי מדרום מערב , מטבל חומוס דרום מערב ומטבל גבינה מדרום מערב סמוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מביאים 1/2 אינץ' מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף תרד; מכסים ומרתיחים במשך 3-5 דקות או עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3
מסננים היטב וקוצצים.
4
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה עגבניות וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים את התרד, תערובת הגבינה, הצ'ילי, החומץ והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מבעבעים ומשחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מגישים חם עם צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.