קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

בייקון עטוף monkfish

בייקון עטוף monkfish
בייקון עטוף monkfish נטול גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עגבניות, ויניגרט, פריחה יבש לרפא קותלי חזיר מפוספס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 236 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. , שהוא מוצק. Escarole-מונקפיש עטוף ברוטב עגבניות זית, דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, ו בייקון עטוף ארנב מותן עם רוטב תות בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להניח 1 פילה זנב monkfish על לוח, מפזרים עלי טימין ועונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
MonkfishMonkfish
2
להניח את הפילה השני על גבי עם קצה מתחדד בכיוון ההפוך, כך שלכל קצה יש קצה עבה אחד דק לנגח יחד.
3
הנח את הבייקון על לוח, חופף מעט ולשים את דג הנזיר במרכז. לעטוף את הדג בפרחים, כך שהוא מחזיק יחד די בתקיפות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
לחמם את הגריל במשך 3-5 דקות. קו מחבת הגריל, להניח את דג הנזיר על זה, עם בייקון מצטרף מתחת.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
גריל במשך כ 7-10 דקות עד בייקון מתחיל פריך, ואז בזהירות להתהפך ומבשלים עוד 7-10 דקות. במקביל, גריל חצאי העגבניות. ברגע דג המונק מרגיש מוצק כאשר נלחץ על גבי, להסיר ולהשאיר לעמוד 5 דקות. שמור כל מיצי פאן מהנייר ולטפטף לתוך ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
MonkfishMonkfish
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים את דג הנזיר לתוך מדליונים, מעט באלכסון. להתלבש סלט גרגיר הנחלים עם ויניגרט ומיצים ולחלק בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
לא מגן מקומילא מגן מקומי
MonkfishMonkfish
7
מניחים דג מונק למעלה, מתבלים בפלפל ומגישים עגבניות לצד. נחמד עם תפוחי אדמה לתינוקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
MonkfishMonkfish
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר הן בחירות נהדרות עבור Monkfish. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.