בייקון-פסטה רוסטיקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בייקון-פסטה Rustican. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון תפוחים, גבינת פרמזן, פסטה רוטיני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פסטה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו Penne Rustica (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 14 דקות. או עד קריספ.
הסר בייקון מ מחבת עם כף מחורץ, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים עגבניות ושום לטפטף במחבת; לבשל 1 דקות. או רק עד השום מתחיל חום.
מוסיפים למחבת עם יין; מבשלים 2 דקות., ערבוב מדי פעם. מערבבים במרכיבים הנותרים.