בייקון, תפוחי אדמה, וסופלה Gruyère
בייקון, תפוחי אדמה, וסופלה Gruyère עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלבונים ביצה, חלב חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, בייקון, טארט גרוייר, טארט תפוחי אדמה עם בייקון, Gruyere, ורוזמרין, ו פנקייק מחית תפוחי אדמה עם גרייר, תרד ובייקון.
הוראות
מעיל קל 6 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. תניח בצד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד מאוד רך; לנקז. מגניב.
שלב תפוחי אדמה, חלב חמאה, ואת 4 החומרים הבאים (דרך ביצה) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מעבירים תערובת תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר; הסר מתלה באמצע. מחממים ל-42
ממיסים חמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף כרישה למחבת; לטגן 6 דקות או עד מכרז.
מוסיפים כרישה, גבינה ובייקון לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים היטב לשלב.
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מקפלים בעדינות רבע מהחלבונים לתערובת תפוחי אדמה; מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקשה בחדות על מנות על הדלפק 2 עד 3 פעמים לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של תנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.