בייקון, תרד ותפוחי אדמה קצפת
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? בייקון, תרד וקרם תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 575 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לכם שמנת, מלח ופלפל, תפוחי אדמה איידהו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מעולה. נסו בייקון, תרד ותפוחי אדמה קצפת, בייקון-תרד פירה, ו תפוחי אדמה ממולאים תרד-בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. להעלות לרתיחה, מים מלוחים ומבשלים עד מכרז, 12 עד 15 דקות.
למחבת קטנה מעל חום בינוני להוסיף קצת שמן זית כתית נוספת ובייקון וחום, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, 5 דקות יותר.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בחזרה בסיר החם.
מוסיפים בייקון, בצל ותרד מופשר לתפוחי אדמה, מחית לשלב ולאחר מכן להוסיף שמנת. מחית עד חלקה מתבלים את התערובת עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.