קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ביס של בננה ביינט

ביס של בננה ביינט
ביס בננה Beignet עשוי להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 40 מנות עם 184 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם שמן קנולן, ביצה, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביגנט , ביס לחם שוקולד-בננה , ועקיצותבננה טבולות בחמאת בוטנים קפואים .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים סוכרים וקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה גדולה, מקציפים את חמשת מרכיבי הבינייט הראשונים. בקערה אחרת, טורפים ביצה, בננות, חלב ו-2 כפות שמן עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף לתערובת הקמח; מערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. זרוק כפות של בלילה, כמה בכל פעם, לתוך שמן חם. מטגנים כ-45-60 שניות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מגלגלים בתערובת סוכר בעודה חמימה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי