ביסקוויט עקף עוף ואופים ירקות
ביסקוויט עקף עוף ואופים ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלב, קרם מרוכז של מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביסקוויט-אופים עגבניות-בקר, עוגת סיר עם ביסקוויט, ו עוגת סיר עם ביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick.
בסיר גדול, לשלב מרק, גבינת שמנת וחלב; לערבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת חמה וגבינת שמנת נמסה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עוף וירקות. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מבעבע, ערבוב מדי פעם.
יוצקים לתבנית אפייה מרוססת.
להפריד בצק לתוך 10 ביסקוויטים.
חותכים כל ביסקוויט במחצית לרוחב. מסדרים חצאי ביסקוויט, צד מעוקל למעלה, על תערובת עוף סביב קצה צלחת אפייה.
אופים ב 191°. במשך 15 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב עמוק תערובת הוא תוסס.