פודינג לחם קרמל-תפוח
פודינג לחם קרמל תפוח הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חלב רזה, מוצר ביצה ללא כולסטרול, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. תרסיס צלחת קיש, 9x1 1/2 אינץ', או צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים את כל החומרים למעט לחם וציפוי קרמל בקערה גדולה עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
טפטוף קרמל ציפוי על כל מנה.