קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם קרמל-תפוח

פודינג לחם קרמל-תפוח
פודינג לחם קרמל תפוח הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חלב רזה, מוצר ביצה ללא כולסטרול, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות. תרסיס צלחת קיש, 9x1 1/2 אינץ', או צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את כל החומרים למעט לחם וציפוי קרמל בקערה גדולה עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים לתוך צלחת קיש.
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חתוך לפרוסות.
6
טפטוף קרמל ציפוי על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל