תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מחווני קינוח שוקולד. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קצפת, עלי נענע, עמילן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מחווני צלי חזיר שוקולד, שוקולד דלעת סקס במחבת קינוח, ו קינוח שוקולד חלום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, 1/2 כוס סוכר מגורען, אבקת האפייה ו 1/2 כפית מלח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים בחמאת 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. בקערה קטנה, מערבבים קצפת ושתי ביצים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים לתערובת פירור; מערבבים עם מזלג רק עד צורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק 3 או 4 פעמים. בצק ללטף לעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
חותכים עם חותך עגול 1 3/4 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, מקום סיבובים על 1 אינץ ' זה מזה. מקציפים את הביצה הנותרת; מברישים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גס
7
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר לחמניות קצרות מגיליון עוגיות למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
בראש דוד כפול, לערבב 1/3 כוס סוכר מגורען, עמילן תירס 1/8 מלח כפית. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד מעורבב. מבשלים מעל מים רותחים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף מתכת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים שוקולד צ ' יפס, 1 כף חמאה ווניל; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12
יוצקים פודינג לתוך קערה; לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
קצר פיצול. מערבבים פודינג עם מקציף. כפית על 2 כפות פודינג על כל תחתית עוגה; לכסות עם צמרות shortcake.