ביסקוויט תפוז-פופיזיד
ביסקוויט תפוז-פופיזיד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 60 . זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך פרג, סודה לשתייה, מיץ תפוזים להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגיות פרגים כתומות, עוגת קילו תפוז-פופסיד, ו עוגת קילו תפוז-פופסיד (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה ומיץ תפוזים להתרכז, פועם עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים; מוסיפים בהדרגה תערובת חמאה, מכים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 2 עד 3 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים את הבצק לחבילות באורך 15 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; שטוחים לעובי 1/4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 21 דקות או עד השחמה קלה.
הסר לחמניות מ אפייה; תן מגניב מעט על מתלה חוט.
חותכים לחמניות באלכסון לפרוסות (1/2 אינץ'), באמצעות סכין משונן.
מניחים פרוסות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 6 דקות בכל צד או רק עד השחמה קלה.