קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים בטטה

ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו עוגיות בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים 1/2 כפית. קינמון בקערה גדולה; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה בצק מתפורר. להקפיא 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים יחד בטטות 1/2 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
4
מוסיפים לתערובת הקמח, מערבבים רק עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות (התערובת תהיה מתפוררת); ללוש 1 דקה. לטפוח בצק למעגל עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
חותכים בצק עם מקומטת היטב 2 1/2 אינץ ' חותך עגול, rerolling שאריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
גליונות אפייה קו עם נייר קלף; קל גריז נייר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מניחים ביסקוויטים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מברשת צמרות של ביסקוויטים עם 2 כפות. קצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
10
מערבבים יחד סוכר מגורען ונותר 1/4 כפית. קינמון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
11
מפזרים כדורי בצק בתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
אופים ב 450 במשך 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור