ביסקוויטים ברי
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות ברי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם אבקת אפייה, פירות יער, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביסקוויטים ברי, ברי ביסקוויטים שמנת, ו סקונס ברי מעורב.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 204°. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף ומניחים אותם בצד.
מערבבים את הקמח, מסטיק xanthan, אבקת אפייה, מלח, וסוכר בקערה גדולה.
להעביר כמה כפות של תערובת המרכיב היבש הזה לקערה קטנה ולהוסיף את פירות יער קפוא. לזרוק מעיל פירות יער ולהניח בצד את הקערה הקטנה.
לקערה הגדולה עם החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה לקוביות.
חותכים אותו עד החמאה דומה גושים בגודל אפונה מכוסה קמח. אתה יכול גם להשתמש חותך מאפה או שני סכינים ולהעמיד פנים כאילו אתה חיתוך סטייק איתם שוב ושוב.
מוסיפים את החלב למרכיב היבש / תערובת החמאה ומערבבים לשלב. הבצק יבוא יחד. לאחר שהבצק מתאחד, מוסיפים את הגרגירים לבצק ומקפלים אותם בעדינות עד שהם מופצים באופן שווה לאורך כל הבצק. טיפול זה מעט ככל האפשר כדי לשמור על החמאה מפני נמס בידיים שלך, להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קל לטפוח אותו לתוך מלבן על 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק ל 8 משולשים.
מעבירים את המשולשים לסדינים אפייה מרופדים בנייר קלף, כמה סנטימטרים זה מזה.
מברשת עם קצת חלב ומפזרים עם קצת סוכר, אם אתה רוצה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד הלחמניות נפוחות מעט חום סביב הקצוות.
על שרוך נעל: 42¢ לכל לחמניה
אם קנית את זה: $1.75 לכל סקון (קפוא)
מתוך הספר ללא גלוטן על שרוך נעליים על ידי ניקול Hunn. Reprinted by order with Da Capo Lifelong, a member of The Perseus Books Group. זכויות יוצרים © 2011