ביסקוויטים חבוטים
ביסקוויטים חבוטים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, שומן חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוויטים מוכים, ארוחת ערב הלילה: פסטה עם קישואים חלמון ביצה מוכה, ו ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מנפים קמח, מלח, אבקת אפייה וסוכר יחד. השתמש במזלג כדי "לחתוך" את השומן לתוך הקמח עד שזה נראה כמו ארוחה גסה. באמצעות מיקסר עומד, או כף עץ, מערבבים את הבצק כפי שאתה מוסיף לאט את הקרם.
מערבבים היטב כדי ליצור את הבצק לכדור, מוסיפים מים במידת הצורך.
מניחים את הבצק על השולחן, ולשים מעט. עם פטיש או מערוך אחד, להכות את הבצק כמה פעמים כדי ליצור אותו לתוך מלבן מחוספס. מקפלים את הבצק, ולאחר מכן להכות אותו שוב. חזור על תהליך זה עד שהבצק הופך לבן שלפוחיות נוצרות על פני השטח, כ -15 דקות.
מרדדים את הבצק לכ 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים 2 סיבובים אינץ, לדקור את החלק העליון כמה פעמים עם הקוצים של מזלג.
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
אופים במשך 15 דקות, או עד הזהב.