ביסקוויטים חריפים
. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, דומדמניות, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: לחמניות דלעת מתובל, לחמניות ג'ינג'ר מתובל, ו לחמניות מרווה דלעת עם ריבת דובדבן פיקנטית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז תבנית אפייה אחת.
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סוכר לבן, אבקת אפייה, קינמון טחון, אגוז מוסקט קרקע ומלח בקערה ומערבבים היטב.
חותכים את החמאה עד מתפורר ומערבבים את הצימוקים. הפוך גם במרכז.
בקערה קטנה לנצח את הביצה עד קצף.
מערבבים בחלב ויוצקים לתוך הבאר המיוצרת במרכיבים היבשים. מערבבים לעשות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים. לטפוח בצק לשני עיגולים אינץ 6 ולהעביר את תבנית האפייה מוכן.
מברשת צמרות עם חלב ומפזרים סוכר. ציון כל העליון לתוך 6 פלחי עוגה בצורת.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 דקות או עד עלה היטב השחמה.
מגישים חם עם חמאה. חמאת מייפל הולכת טוב מאוד עם הלחמניות האלה.