ביסקוויטים טרופיים
מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף אי טרופי, האי הטרופי Chex® Mix (1/2 ), ו רענון אי טרופי.
הוראות
תנור חום 218°. ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק וסוכר מגורען.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת היא בגודל של פירורים עדינים. מערבבים שבבי, קוקוס קליפת ליים.
בקערה קטנה, לנצח קצפת וביצה. מערבבים לתוך תערובת ביסקוויק עד צורות הבצק.
מפזרים משטח עבודה וידיים עם תערובת ביסקוויק נוספת; בצק קל ללוש 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. צורה כל חצי לתוך 6 אינץ עגול; לחתוך כל סיבוב לתוך 6 פלחי.
אופים 11 עד 14 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר ומיץ ליים עד חלקה. השתמש מרית מתכת כדי לשחרר ביסקוויטים מתוך גיליון עוגיות.