ביסקוויטים עם פיסטוק-חמוציות
ביסקוויט פיסטוק-חמוציות יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמוציות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות חמוציות-פיסטוק, ביסקוויטים פיסטוק, ו ביסקוויטי פיסטוק דובדבנים יבשים.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. תערובת קמח כיסוי וצינה 10 דקות.
מערבבים את חלב החמאה ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצה), ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים באוכמניות ואגוזים.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שהבצק לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
חותכים את הבצק לתוך 12 טריזים (לא להפריד את הפרוסות).
מברשת ביצה לבן על הבצק; מפזרים באופן שווה עם סוכר turbinado.
אופים ב 400 במשך 13 דקות או עד הזהב.
הסר מן פאן; מגניב 2 דקות על מדפים תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.