קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire

ביסקוויטים קוקוס עם זיגוג קוקוס

ביסקוויטים קוקוס עם זיגוג קוקוס
מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לכו לחנות ותביאו חמאה, תמצית ונילן, תמצית קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הקוקוס של סבתא Yearwood עם זיגוג לימון קוקוס, סופגניות קוקוס אפוי עם זיגוג קוקוס, ו לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הלחמניות: מחממים את התנור ל 400 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר מגורען וקוקוס מגורר בקערה. היכו בחמאה עם מערבל על מהירות נמוכה, ולאחר מכן להעלות את המהירות גבוהה להכות עד התערובת מתפוררת גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את חלב הקוקוס, ביצים ותמצית קוקוס בקערה אחרת, ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת flour עד רק בשילוב. מערבבים בפקאנים; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כף תלוליות בצק בגודל 2 עד 3 אינץ ' על גבי מצעי האפייה המוכנים (כף גלידה גדולה עובדת טוב בשביל זה).
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים את צמרות עם סוכר ואופים עד חום זהוב, 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא את חלב הקוקוס, תמציות קוקוס ווניל וסוכר 1/2 כוס בקערה עד חלקה, הוספת סוכר יותר לפי הצורך להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטפטף על הביסקוויטים בעודם מעט חמים.
3
צילום: קייט מאתיס