ביסקוויטים תפוחי אדמה
ביסקוויטים תפוחי אדמה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 49 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוויטים תפוחי אדמה, ביסקוויטים בטטה, ו ביסקוויטים בטטה.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה בשפע של מים רותחים מלוחים עד במכרז.
לנקז היטב מחית. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה, מוסיפים את החמאה, חלב, ביצים, מחית והרבה תיבול ומערבבים לבצק דביק.
מחממים חמאה ומעט שמן במחבת גדולה. מטגנים dollops של התערובת כפי שהיית פנקייק ויסקי במשך 3 דקות בכל צד עד השחמה. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות כדי לשמור על אלה מטוגנים חם בתנור.
מגישים עם בייקון פריך וצ ' דר בוגר מגורד, או גבינה כחולה טפטוף של דבש.