ביסקוטי אגוז אורן לימון
המתכון לימון אורן אגוז ביסקוטי מוכן בערך בעוד 50 דקות. וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-234 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, וניל, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ביסקוטי אגוז אורן, ו רוזמרין-אורן אגוז ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד סוכר, ביצים וחלמון ביצה עד אור שמנת, על 5 דקות.
להקציף וניל, מיץ לימון, גרידה.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים לשלב. מערבבים בצנוברים.
קמח את הידיים שלך (בצק עם להיות דביק) וליצור בצק לתוך אחד 4 על ידי 12 אינץ ' ארוך יומן (ראה הערה).
אופים עד רק זהב ומתחיל להתייבש, כ 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F.
כאשר מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש משונן לחתוך עוגיות על ההטיה להיות 1 1/2 אינץ ' רחב.
מניחים עוגיות בצד לקצץ על תבנית אפייה ומחזירים לתנור עד יבש וקלוי, 15-20 דקות יותר.