קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים

ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים. והוא יספק כ 42 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד מיובא, סוכר, פיסטוקים טבעיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. לנפות הראשון 3 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה להתמזג היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קליפת לימון, וניל, ואניסיד. הכה בתערובת קמח רק עד מעורבב. מערבבים באוכמניות ופיסטוקים (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
דבש הדריםדבש הדרים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
גלגל כל חצי לתוך יומן 15 אינץ 'ארוך (כ 1 1/4 אינץ' רחב). בזהירות להעביר יומני גיליון אפייה מוכן 1, מרווח 3 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים יומני עד כמעט מוצק לגעת אבל עדיין חיוור, על 28 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה 10 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בזהירות להעביר יומני עדיין על קלף לחיתוך הלוח. באמצעות סכין משונן ותנועת ניסור עדינה, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות נדיבות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים פרוסות, 1 צד לחתוך למטה, על הנותרים 2 גיליונות מוכנים.
7
אופים עד הזהב מוצק וחיוור, כ 9 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים עוגיות למדפים ומגניבים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9
קו גיליון אפייה אחר עם נייר שעווה. מערבבים שוקולד לבן על גבי דוד כפול מעל מים רותחים בקושי רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
הסר מעל מים. לטבול 1 קצה של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס, הטיה מחבת במידת הצורך; לנער את עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים עוגיות על גיליון מוכן. צ ' יל עד שוקולד הוא מוצק, כ -30 דקות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים