קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי קרמל תפוח מ דאנקן היינס?

ביסקוטי קרמל תפוח מ דאנקן היינס?
ביסקוטי קרמל תפוחים מבית דאנקן היינס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש חמאה, ביצים, קמח, תערובת עוגת קרמל תפוחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תערובות עוגת דאנקן היינס: האפשרויות ללא חלב, פאדג'נפוליטני וטיול למטבח המבחן של דאנקן היינס, ו פאדג'נפוליטני וטיול למטבח המבחן של דאנקן היינס.

הוראות

1
שלב את החומרים עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
מחלקים את הבצק ל -2 חלקים ומגלגלים לבולי עץ.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
משטחים בעדינות את בולי העץ לעובי סנטימטר אחד ורוחב שלושה סנטימטרים.
5
אופים 325 מעלות צלזיוס כ-25 דקות או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מצננים 5 דקות, פורסים ואופים מחדש 15 דקות לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אפשר להתקרר לחלוטין.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "