ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוטי שוקולד כפול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. . 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מלח, מים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. נסו ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה, או קו עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, קינמון, וגרגרי קפה בקערה. תניח בצד. מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים בתערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את שבבי שוקולד ואגוזי מלך; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה. צלל את הבצק לשניים וצורה כל אחד למלבנים שטוחים בגודל 8x2 אינץ 'בעובי של 1 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה. מקציפים חלמון ביצה עם מים בקערה קטנה.
מברשת מעל החלק העליון של כל כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתי כיכרות הם המשרד, 20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 עד 12 דקות. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
חותכים כל כיכר באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים כל פרוסה, לחתוך בצד על תבנית האפייה. חזור לתנור ואפה עד שהביסקוטי יבש, 10 עד 15 דקות בכל צד. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לאחסן במיכל אטום.