מתכון כתום ובזיליקום ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, גרידת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות פקאן-תפוז, ג'ינג'ר-ביסקוטי כתום, ו ביסקוטי חמוציות-תפוז.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
מערבבים את הסוכר והחמאה בקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. שמנת התערובת עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מקפידים לערבב היטב לפני כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
מוסיפים את גרידת התפוז ובזיליקום ומערבבים במהירות נמוכה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
באזיל!
6
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר העומד ומכים עד בשילוב. מקפלים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב את הבצק לתוך בולי עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצק
9
מברישים את עודף הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
10
מניחים את היומנים על תבנית האפייה, במרווחים 5 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
לשטח כל יומן לרצועה 2 אינץ ' רחב.
12
אופים את היומנים, לסובב את תבנית האפייה באמצע, עד השחמה ולהגדיר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
13
להעביר את היומנים למתלה קירור מגניב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
14
להפחית את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
העבר את היומנים למשטח עבודה.
16
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' באמצעות סכין משונן. מסדרים את הפרוסות, לחתוך בצד למטה, על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תבנית אפייה
17
אופים את הפרוסות, מסובב את תבנית האפייה באמצע, עד פריך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
18
להעביר את הפרוסות למדפים הקירור ולתת מגניב.
19
הביסקוטי יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.