ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד
ביסקוטי תפוזים טבולים שוקולד הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד (קל יותר ), תותים טבולים בשוקולד וביסקוטי, ו שוקולד טבול ביסקוטי אניס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, שמן, קליפת תפוז, וניל וביצים בקערה גדולה. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. ללוש בצק על משטח מקומח קלות עד חלקה.
צורה חצי בצק בכל פעם לתוך מלבן, 10x3 אינץ', על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות לחתוך צדדים על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות, הופך פעם אחת, עד חום פריך וקליל. מיד להסיר מגיליון עוגיות. מגניב על מתלה תיל.
טובלים קצה אחד של כל עוגייה לתוך שוקולד נמס.
מניחים על נייר שעווה עד שהשוקולד מוצק.