ביף בורגיניון לוקח בערך כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. אם יש לך חמאה, זר עשבי תיבול, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
Blanch את הבייקון כדי להסיר את הטעם המעושן שלה: שחרר פרוסות בייקון לתוך 2 ליטרים של מים קרים, להביא לרתיחה, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מטגנים את הבייקון, מחממים את הבשר: במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון הלבנבן מעט בחום בשמן קטן; מניחים אותם בצד ומוסיפים מאוחר יותר להתבשל עם הבשר, תוך שימוש בשומן שניתנו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חום את החתיכות של בשר בכל הצדדים בשומן בייקון ושמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים אותם לתנור הולנדי כבד תחתית או מחבת תבשיל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1 קילו שוקי עוף
5
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חום הירקות:
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
7
הסר את כל אבל קצת שומן מהמחבת, להוסיף את הירקות פרוסים חום אותם, ולהוסיף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
Deglaze המחבת עם יין, להוסיף מלאי, עגבניות, עשבי תיבול: Deglaze המחבת עם יין, לשפוך אותו לתוך התבשיל יחד עם מלאי מספיק כדי כמעט לכסות את הבשר. מערבבים את העגבניות ומוסיפים את זר העשבים.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מבשלים 1 עד 2 שעות: להביא רתיחה, כיסוי, ומבשלים לאט על החום הנמוך ביותר האפשרי, או על התנור או בתנור שחומם מראש 163°, עד הבשר רך, על 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
בעוד התבשיל מתבשל, להכין את הבצל: למחוק את הבצל במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
תבשיל
11
לנקז ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. חותכים את קצות הקצוות של הבצל, לקלף את הבצל להבקיע את שורש סוף עם חתכים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
12
בצל מטוגן בשכבה אחת בכף או שתיים חמאה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיף ציר עוף או מים חצי דרך את הצדדים של הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
14
מוסיפים כפית סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ליקוריץ צהוב וירוק
15
מכסים ומבשלים לאט במשך 25 דקות או עד מכרז. הבצלים צריכים לספוג את רוב המים. אם יש מים שנותרו לאחר הבישול, לנקז את עודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
16
הכן את הפטריות כמה דקות לפני הגשת התבשיל. פטריות מוקפצות בכמה כפות חמאה ושמן זית עד להשחמה ומבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/2 כוסות עוגיות
תבשיל
17
הפוך את הרוטב: כאשר בשר התבשיל מבושל מספיק, להסיר את כל מוצקים מן הרוטב (למעט בשר בקר) על ידי ניקוז דרך מסננת להגדיר מעל סיר. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
לחץ מיצים מתוך השאריות לתוך נוזל הבישול, ולאחר מכן להסיר כל שומן גלוי ומרתיחים את הנוזל עד 3 כוסות. Off חום, להקציף את beurre manié, ואז ומבשלים 2 דקות כמו הרוטב מתעבה קלות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
יוצקים רוטב על בשר, מוסיפים בצל ופטריות: תיבול נכון ויוצקים על הבשר, מתקפלים בבצל ובפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
20
כדי לשרת, להביא רתיחה, בשר וירקות עם הרוטב במשך כמה דקות עד חם לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
21
מגישים עם אורז, לחם, או תפוחי אדמה(אלא אם כן אתה עושה את הגרסה דלת פחמימות!).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)