אם יש לכם צ'אק ביף, קוניאק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
5
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
6
יבש את קוביות הבשר עם מגבות נייר ואז מפזרים אותם עם מלח ופלפל. בקבוצות בשכבות בודדות, לצרוב את הבשר בשמן החם במשך 3 עד 5 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
הסר את הקוביות הצרובות לצלחת עם בייקון ולהמשיך צורב עד שכל הבשר הוא השחמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בקר
8
לזרוק את הגזרים, ובצל, 1 כף מלח 2 כפיות פלפל בשומן במחבת ומבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
הוסף את הקוניאק, לעמוד מנגד, ולהצית עם גפרור לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
קוניאק
11
תחזיר את הבשר והבייקון לסיר עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מוסיפים את בקבוק היין ומספיק מרק בשר כדי לכסות כמעט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
בשר
יין
13
מוסיפים את רסק העגבניות והקורנית. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה הדוק ומניחים אותו בתנור כ -1 1/4 שעות או עד שהבשר והירקות רכים מאוד כאשר מנוקבים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ירק
טימין
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
14
שלב 2 כפות חמאה והקמח עם מזלג ומערבבים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
תבשיל
15
מוסיפים את הבצל הקפוא.
מרכיבים שתצטרך
בצל
16
מטגנים את הפטריות ב 2 כפות חמאה במשך 10 דקות עד להשחמה קלה ולאחר מכן להוסיף את התבשיל. מביאים את התבשיל לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
כיריים
17
כדי לשרת, טוסט הלחם בטוסטר או בתנור. לשפשף כל פרוסה בצד 1 עם שן לחתוך של שום. עבור כל מנה, כפית את התבשיל על פרוסת לחם ומפזרים פטרוזיליה.