ביצה מקושקשת איטית עם גבינת עזים.
ביצים מקושקשות מבושלות לאט עם גבינת עיזים ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 15 דקות. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, ביצים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. נסו ביצים מקושקשות מבושלות לאט., גבינת עיזים וביצים מקושקשות צ'ייב, ו ביצים מקושקשות עם גבינת עיזים ורקטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל פחם עם גחלים.
מורחים אותם בשכבה צפופה אחת.
לטאטא את הביצים בקערה עם חלב, מלח ופלפל.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה או חביתה מעל הגריל החם.
מוסיפים את הביצים ומבשלים אותם עד העדינות הרצויה, תוך ערבוב מתמיד. מעל הגריל, להוסיף את גבינת עיזים, עירית, ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מערבבים ומאפשרים לביצים לשבת במשך 30 שניות, עד שהגבינה מתחילה להינמס. תבדוק אם יש תבלינים.