ביצי בנדיקט במאפה
ביצי בנדיקט במאפה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כפול מעל מים רותחים או בסיר כבד קטן, מקציפים כל הזמן את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומגיעה ל -160.
הפחיתו את החום לנמוך. מטפטפים לאט בחמאה מומסת חמה, תוך הקצפה מתמדת.
מקציפים קאיין. לשמור על חם, ערבוב מדי פעם, עד מוכן לשימוש.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים ומערבבים חזיר ובצל בחמאה עד שהבצל רך. בקערה גדולה, מקציפים ביצים וחלב.
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/3 כוס רוטב הולנדייז שמור. הניחו בצד.
על משטח מקומח קלות, נפרשים בצק עלים.
מגלגלים כל גיליון ל -12 אינץ'. איקס 9-1 / 2-ב. מלבן; חותכים כל אחד לשניים לרוחב.
מניחים 1 כוס תערובת ביצים על מחצית מכל מלבן; מפזרים גבינה.
מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל קצוות המאפה. הביאו פינה נגדית של מאפה מעל תערובת הביצים; תפרי קמצוץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת; מברישים בתערובת הביצים שנותרה.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
מגישים עם רוטב הולנדייז שנותר.