קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ביצי בנדיקט במאפה

ביצי בנדיקט במאפה
ביצי בנדיקט במאפה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כפול מעל מים רותחים או בסיר כבד קטן, מקציפים כל הזמן את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומגיעה ל -160.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
הפחיתו את החום לנמוך. מטפטפים לאט בחמאה מומסת חמה, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מקציפים קאיין. לשמור על חם, ערבוב מדי פעם, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים ומערבבים חזיר ובצל בחמאה עד שהבצל רך. בקערה גדולה, מקציפים ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/3 כוס רוטב הולנדייז שמור. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
7
על משטח מקומח קלות, נפרשים בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
8
מגלגלים כל גיליון ל -12 אינץ'. איקס 9-1 / 2-ב. מלבן; חותכים כל אחד לשניים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מניחים 1 כוס תערובת ביצים על מחצית מכל מלבן; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל קצוות המאפה. הביאו פינה נגדית של מאפה מעל תערובת הביצים; תפרי קמצוץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מעבירים לתבנית אפייה משומנת; מברישים בתערובת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים בחום של 400 מעלות במשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים עם רוטב הולנדייז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
14
מפזרים טרגון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק