קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ביצי בנדיקט במאפה

ביצי בנדיקט במאפה
ביצי בנדיקט במאפה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כפול מעל מים רותחים או בסיר כבד קטן, מקציפים כל הזמן את החלמונים, מיץ הלימון והחרדל עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומגיעה ל -160.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הפחיתו את החום לנמוך. מטפטפים לאט בחמאה מומסת חמה, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מקציפים קאיין. לשמור על חם, ערבוב מדי פעם, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים ומערבבים חזיר ובצל בחמאה עד שהבצל רך. בקערה גדולה, מקציפים ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/3 כוס רוטב הולנדייז שמור. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
7
על משטח מקומח קלות, נפרשים בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8
מגלגלים כל גיליון ל -12 אינץ'. איקס 9-1 / 2-ב. מלבן; חותכים כל אחד לשניים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מניחים 1 כוס תערובת ביצים על מחצית מכל מלבן; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל קצוות המאפה. הביאו פינה נגדית של מאפה מעל תערובת הביצים; תפרי קמצוץ לאיטום. עם סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים בראש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מעבירים לתבנית אפייה משומנת; מברישים בתערובת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים בחום של 400 מעלות במשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים עם רוטב הולנדייז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
14
מפזרים טרגון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק