ביצי פיתה בנדיקט מעל פרושוטו בגריל ושמן זית הולנדייז
ביצים פיטאניות בנדיקט על פרושוטו בגריל ושמן זית הולנדייז דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1417 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 134 גרם שומן. אתה מקבל רוטב שמגיש 2. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח אפור, מיץ לימון, מלח אפורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו ארוגולן ופרושוטו ביצה בנדיקט עם רוטב הולנדז בלנדר, ביצי בנדיקט עם צ'יפוטלה הולנדז, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את החלמונים, שמנת, מיץ לימון, מלח ופלפל לתוך בלנדר תערובת במשך כמה שניות במהירות גבוהה עד שיש לך תערובת חלקה קצף. עדיין במהירות גבוהה, להתחיל לשפוך בתערובת חמאה חמה בזרם דק, יציב, לא לאט מדי. כפי שאתה מוסיף את תערובת החמאה, הרוטב צריך להתעבות. המשך לשפוך מיזוג עד כל החמאה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מגישים מיד או להתחמם.
4
הפוך את הביצים: למלא מחבת עמוקה גדולה באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברשת 1 כף חמאה לתוך 2 ramekins או קערות קטנות ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מפזרים מלח ופלפל. לפצח 2 ביצים לתוך כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)
7
מניחים את הכלים לתוך המים רותחים ולכסות את המחבת. מבשלים עד המשרד, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בעוד הביצים poach, לחמם מחבת גריל גריל prosciutto עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
9
צחצח את הפיתה עם שאר החמאה והגריל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
שים חתיכה של פיתה קלוי על כל אחד 2 צלחות העליון עם פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
שילוב של ה-2
11
הסר את הביצים מן ramekins על ידי הפעלת סכין או מרית קטנה סביב הביצים. Unmold את הביצים על גבי prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
טפטף את הביצים עם 2 כפות Hollandaise, לטחון קצת פלפל שחור על כל אחד, ומגישים מיד.