ביצים אפויות על שיבולת שועל עם בייקון ועגבניות
ביצים אפויות על שיבולת שועל עם בייקון ועגבניות עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 389 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, ביצים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ביצים עלומות עם מתכון שיבולת שועל ועגבניות, ביצים עם גרגירי בייקון שמנת, ו שיבולת שועל עם תירס, בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 425 [°].
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומבשלים בייקון עד שהשומן מצטבר ובייקון פריך.
הסר בייקון ממחבת ולנקז על מגבות נייר. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף בצל, לבשל עד בצל מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות קצוצות ומבשלים עד המיצים מהעגבניה מצטמצמים, מסירים מחום ועונה לטעם עם מלח ופלפל.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ודגנים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד גריסים מבושלים, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
חמאה צלחת pyrex 9 על ידי 13 אינץ ולהוסיף שיבולת שועל. לעשות כמה בארות על פני השטח של גריסים ויוצקים תערובת עגבניות לתוך בארות. לשבור כל ביצה על קטע של תערובת עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בתנור.
אופים עד הלבן של הביצים יש להגדיר אבל החלמונים עדיין נוזל, על 14 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.