ביצים אפויות עם אספרגוס ופטריות
לכי לחנות וקחי שן שום, מלח ופלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטריות, בייקון ואספרגוס עם ביצים, ביצים מקושקשות עם רמפות, אספרגוס ופטריות מורל, ו ביצים אפויות עם פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 5 דקות או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את האספרגוס, מבשלים כ 2 דקות ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים פטרוזיליה ומסירים מהחום.לשפשף את החלק הפנימי של 4 ramekins קטן עם חמאה ולאחר מכן להוסיף תערובת פטריות לתוך כל ramekin.
מוסיפים 1 ביצה לכל אחד, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 2 כפות שמנת כבדה ו 2 כפות גבינת פרמזן.
מניחים את ramekins בתבנית אפייה ואופים על 8 עד 10 דקות.