ביצי בנדיקט גריל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, פילה סלמון, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מערבבים חמאה, 4 כפות מיץ לימון, וגרידת לימון ושופכים את התערובת על הסלמון. מתבלים במלח ופלפל ומשרים במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרידת לימון
חמאה
סלמון
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
בינתיים, לערבב את גבינת שמנת, טרגון, ו 1 כפית מיץ לימון יחד ולהניח בצד. בקערה אחרת, למזג יחד ביצים, שמנת כבדה, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל, לפי הטעם, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
מלח ופלפל
גבינת שמנת
שמנת כבדה
מיץ לימון
טרגון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים מחבת nonstick לביצים על ידי הצבת המחבת על הגריל. במקביל, מניחים את הסלמון על הגריל ומבשלים עד doneness הרצוי, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
6
יוצקים תערובת ביצים לתוך המחבת ומבשלים את הביצים על ידי הזזת מנות מבושלות ללא הרף לכיוון מרכז המחבת ומאפשר לחלק הלא מבושל לזרום לצדדים, מרפרף כאשר קרוב להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים בייגלים על הגריל לחתוך בצד למטה וטוסט.
מרכיבים שתצטרך
בייגל
טוסט
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
הסר ומרח חלק מתערובת גבינת השמנת בצד הקלוי של כל בייגל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מורחים
בייגל
9
מניחים את הבייגלים על צלחות הגשה. למעלה עם ביצה מבושלת, סלמון ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדז
בייגל
סלמון
ביצה
10
מקשטים עם עירית קצוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
עירית
11
מניחים את החלמונים בסיר. החזק את המחבת מעל להבה תנור כ 3 עד 4 אינץ ' מעל המבער, לטאטא עד מעט מעובה וצהוב בהיר, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
מקציף
מחבת
12
יוצקים את החלמון מעובה לתוך בלנדר ולהוסיף מיץ לימון, שרי, קאיין. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה המומסת בזרם איטי, יציב, מיזוג עד הרוטב הוא חלק מעובה.