קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ביצים בנדיקט גריל

ביצים בנדיקט גריל
ביצי בנדיקט גריל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, פילה סלמון, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים חמאה, 4 כפות מיץ לימון, וגרידת לימון ושופכים את התערובת על הסלמון. מתבלים במלח ופלפל ומשרים במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
בינתיים, לערבב את גבינת שמנת, טרגון, ו 1 כפית מיץ לימון יחד ולהניח בצד. בקערה אחרת, למזג יחד ביצים, שמנת כבדה, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל, לפי הטעם, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת כבדהשמנת כבדה
מיץ לימוןמיץ לימון
טרגוןטרגון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים מחבת nonstick לביצים על ידי הצבת המחבת על הגריל. במקביל, מניחים את הסלמון על הגריל ומבשלים עד doneness הרצוי, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
6
יוצקים תערובת ביצים לתוך המחבת ומבשלים את הביצים על ידי הזזת מנות מבושלות ללא הרף לכיוון מרכז המחבת ומאפשר לחלק הלא מבושל לזרום לצדדים, מרפרף כאשר קרוב להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים בייגלים על הגריל לחתוך בצד למטה וטוסט.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
הסר ומרח חלק מתערובת גבינת השמנת בצד הקלוי של כל בייגל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
בייגלבייגל
9
מניחים את הבייגלים על צלחות הגשה. למעלה עם ביצה מבושלת, סלמון ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
בייגלבייגל
סלמוןסלמון
ביצהביצה
10
מקשטים עם עירית קצוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
11
מניחים את החלמונים בסיר. החזק את המחבת מעל להבה תנור כ 3 עד 4 אינץ ' מעל המבער, לטאטא עד מעט מעובה וצהוב בהיר, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
מקציףמקציף
מחבתמחבת
12
יוצקים את החלמון מעובה לתוך בלנדר ולהוסיף מיץ לימון, שרי, קאיין. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה המומסת בזרם איטי, יציב, מיזוג עד הרוטב הוא חלק מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חמאהחמאה
שרי.שרי.
רוטברוטב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר