קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ביצים ממולאות פורל מעושן

ביצים ממולאות פורל מעושן
ביצים ממולאות פורל מעושן עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 80 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם פורל מעושן-אפלווד, שמיר בריכות, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים ממולאות פורל מעושן, ביצים ממולאות על ביסקוויטים עם ביצי טרוטה ושמיר, ו מעושן, ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הביצים לחצי לאורכו, מסירים את החלמונים, ומניחים את החלבונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את החלמונים, מיונז, דיז ' ון, מלח, מיץ לימון, פורל מעושן, ולעבד עד התערובת היא חלקה ושמנת, מגרד את הצדדים לפי הצורך. לטעום ולהתאים מלח במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מניחים את החצאים לבן ביצה על צלחת הגשה. לגרד את תערובת חלמון לתוך שקית מאפה (או שקית פלסטיק zip-top עם פינה לחתוך) צינור את התערובת לתוך החצאים לבן ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
מקשטים עם עשבי תיבול טריים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
5
מניחים ביצים לתוך סיר ומכסים אותם במים קרים, מכסים ומביאים לרתיחה. אפשר לביצים להרתיח במשך דקה אחת, לכבות את החום ולתת לביצים לשבת במים החמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
לנקז את הביצים ולצלול אותם לאמבט קרח עד שהם מקוררים. הביצים מוכנות לשימוש באופן מיידי או ניתן בקירור עד שבוע אחד. הערה: זה עובד הכי טוב עם ביצים שיש להם קצת גיל עליהם ביצים טריות במיוחד כמו אלה שאנחנו מקבלים משוק החקלאים שלנו לא לקלף היטב, אז אני בדרך כלל לקנות ביצים להרתיח כמה שבועות מראש.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט