קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ביצים ממולאות פורל מעושן

ביצים ממולאות פורל מעושן
ביצים ממולאות פורל מעושן עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 80 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם פורל מעושן-אפלווד, שמיר בריכות, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים ממולאות פורל מעושן, ביצים ממולאות על ביסקוויטים עם ביצי טרוטה ושמיר, ו מעושן, ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הביצים לחצי לאורכו, מסירים את החלמונים, ומניחים את החלבונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את החלמונים, מיונז, דיז ' ון, מלח, מיץ לימון, פורל מעושן, ולעבד עד התערובת היא חלקה ושמנת, מגרד את הצדדים לפי הצורך. לטעום ולהתאים מלח במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את החצאים לבן ביצה על צלחת הגשה. לגרד את תערובת חלמון לתוך שקית מאפה (או שקית פלסטיק zip-top עם פינה לחתוך) צינור את התערובת לתוך החצאים לבן ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
מקשטים עם עשבי תיבול טריים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
5
מניחים ביצים לתוך סיר ומכסים אותם במים קרים, מכסים ומביאים לרתיחה. אפשר לביצים להרתיח במשך דקה אחת, לכבות את החום ולתת לביצים לשבת במים החמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לנקז את הביצים ולצלול אותם לאמבט קרח עד שהם מקוררים. הביצים מוכנות לשימוש באופן מיידי או ניתן בקירור עד שבוע אחד. הערה: זה עובד הכי טוב עם ביצים שיש להם קצת גיל עליהם ביצים טריות במיוחד כמו אלה שאנחנו מקבלים משוק החקלאים שלנו לא לקלף היטב, אז אני בדרך כלל לקנות ביצים להרתיח כמה שבועות מראש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט