ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו ביצי סקוטש עם רוטב חרדל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 793 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, ביצים קשות, בשר נקניק חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל, ביצים עם רוטב חרדל, ו ביצים סקוטיות.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, מחממים את השמן ל -325 מעלות צלזיוס (או עד שהוא חם מספיק כדי לרחוש כשמטילים פירורי לחם). אל תאפשר שמן לעשן!
במערבל לעמוד מצויד עם ההנעה, לערבב יחד את בשר נקניק, עשבי תיבול טריים, 1 ביצה שלמה.
מערבבים יחד עד לריכוך וגמיש. קח ביצים קשות ועטוף את תערובת הנקניקיות סביב מכסה את הביצה לחלוטין.
לקראת הלחם, להכין את הדברים הבאים: קמח העונה על ידי הוספת מלח ופלפל בצלחת רדודה. קח את הביצה הטרופה שנותרה וערבב עם חלב בכלי רדוד אחר. שים פירורי לחם פנקו בצלחת רדודה שלישית.
ראשית מגלגלים את הביצה המכוסה נקניק לקמח המתובל. מנערים עודפי קמח ועוברים לתערובת הביצים הטרופה ומכסים לחלוטין בביצה.
הסר עודף ואז גלגל בפירורי לחם. זרוק מיד לתוך שמן חם ומבשלים עד חום זהוב.
מוציאים, מניחים על תבנית גיליון ומכניסים לתנור למשך כ -10 עד 12 דקות או עד שבשר הנקניקיות מבושל.
לקבלת רוטב, מערבבים מיונז, חרדל ומיץ לימון יחד ומגישים עם ביצים סקוטש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.