קורנביף קרום פלפל בשקית עם רוטב חרדל דבש
קורנביף עם קרום פלפל בשקית עם רוטב חרדל דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם שיפון שיש, מלח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 46%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: קורנביף חרדל דבש אפוי, אפוי דבש חרדל קורנביף, ו קורנביף חרדל דבש אפוי.
הוראות
לבישול פפילוט (בתנור, סגור בשקית תנור או בנייר כסף), מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מניחים קמח בשקית תנור ומנערים לציפוי הפנים.
מוסיפים פלפל סדוק וחזה לשקית ומנערים לציפוי פני הבשר בפלפל.
מניחים חזה שקיות בתבנית צלייה.
מוסיפים חרדל דבש, חזרת ו 1/2 כוס מים ושקית אטימה.
בפרק בישלנו את המנה הזו סו-ויד, צרפתית ל" תחת ואקום", ואשר חלה על בישול מזון ארוז בוואקום בטמפרטורה נמוכה מאוד של כ -140 מעלות פרנהייט בדרך כלל בנוזל. בגלל חששות לבטיחות מזון, נדרש ציוד מיוחד לבישול סו-ויד אמיתי. אם במקרה בבעלותך אחד המכשירים אשר ואקום אוטם מזון בשקיות ניילון הבטוחות לרתיחה, ייתכן שתרצה להשתמש בשיטת ה" רתיחה בשקית " שלהם, הדומה לסו-ויד. עם זאת, הקפד לעקוב אחר הוראות היצרן.
לחלופין, ייתכן שתרצה להשתמש בשיטת בישול "פו סו-ויד" (שנעשתה באופן דומה לסו-ויד, רק ללא ואקום). לשם כך הייתם עוטפים את החומרים בפלסטיק וטובלים אותם בחמין חצר - המונח ל "נוזל ציד" המורכב ממרק ירקות - ומבשלים על הכיריים בטמפרטורה נמוכה (הכרחי כדי להימנע ממסת הפלסטיק) למשך כ -2 שעות. ("רתיחה" בבישול הקלאסי נמצאת ממש מתחת לרתיחה.)
שלב את החלב, הבצל, עלה הדפנה, הציפורן ואגוז המוסקט בסיר כבד ולא מאכל על אש בינונית. במחבת נפרדת יוצרים רוקס על ידי בישול החמאה והקמח מספר דקות, תוך ערבוב רציף, ללא השחמה, עד שהוא פולט ארומה אגוזית.
מסירים מהאש. כשהחלב חם למדי, שפכו כמות קטנה ממנו לרוקס שהתקרר, תוך ערבוב עד שהחלב מעורבב היטב. מחזירים את זה לחלב שנותר, ומבשלים במשך 15 דקות תוך ערבוב תדיר.
מסירים מהאש ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל לבן.
מקציפים חרדל דבש ומכסים בחתיכת ניילון כדי למנוע היווצרות עור.
תנו לקורנביף לנוח 10 דקות לפני הגילוף.
מגישים פרוסות על שיפון פנים פתוח עם רוטב חרדל דבש בצד.