קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

בירה באט רוזמרין עוף

בירה באט רוזמרין עוף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ביר באט רוזמרין עוף יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, תפוחי אדמה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . , שהוא מוצק. נסו ביר באט צ'יקן, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים חצי מהבירה מהפחית, מרססים את הפחית בתרסיס בישול ומניחים אותה זקוף במרכז תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
חותכים 2 פרוסות דקות מהכתום, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4
חותכים את שאר התפוז לחתיכות גדולות. לשחרר את העור מעל השד של העוף, ולהכניס פרוסת תפוז, פרוסת בצל, ו 1 sprig רוזמרין מתחת לעור של כל צד של השד.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את גושים כתומים 2 גבעולים של רוזמרין לתוך חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
6
לרסס את החלק החיצוני של העוף עם תרסיס שמן בישול, ומפזרים מלח מתובל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מניחים את העוף על פחית הבירה במצב זקוף, עם פחית מוכנס לתוך חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
8
יוצקים את מרק העוף לתוך צלחת האפייה, ומניחים את שאר הבצל הפרוס ואת תפוחי האדמה לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
צלי בתנור שחומם מראש עד שהעור פריך, הבשר כבר לא ורוד על העצם, והמיצים לרוץ ברור, על 1 1/2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן את שאר העוף במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות