בירה באט רוזמרין עוף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ביר באט רוזמרין עוף יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, תפוחי אדמה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . , שהוא מוצק. נסו ביר באט צ'יקן, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
יוצקים חצי מהבירה מהפחית, מרססים את הפחית בתרסיס בישול ומניחים אותה זקוף במרכז תבנית האפייה.
חותכים 2 פרוסות דקות מהכתום, ומניחים בצד.
חותכים את שאר התפוז לחתיכות גדולות. לשחרר את העור מעל השד של העוף, ולהכניס פרוסת תפוז, פרוסת בצל, ו 1 sprig רוזמרין מתחת לעור של כל צד של השד.
מניחים את גושים כתומים 2 גבעולים של רוזמרין לתוך חלל העוף.
לרסס את החלק החיצוני של העוף עם תרסיס שמן בישול, ומפזרים מלח מתובל לפי הטעם.
מניחים את העוף על פחית הבירה במצב זקוף, עם פחית מוכנס לתוך חלל העוף.
יוצקים את מרק העוף לתוך צלחת האפייה, ומניחים את שאר הבצל הפרוס ואת תפוחי האדמה לתוך המרק.
צלי בתנור שחומם מראש עד שהעור פריך, הבשר כבר לא ורוד על העצם, והמיצים לרוץ ברור, על 1 1/2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
תן את שאר העוף במשך 10 דקות לפני חיתוך.