בישול איטי לפצל מרק אפונה
איטי לבשל מרק אפונה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 189 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך גזר, אפונה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו בישול איטי לפצל מרק אפונה, בישול איטי לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר, ו בישול איטי לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
קשרו את גבעולי הפטרוזיליה ואת הקורנית יחד עם חוט המטבח והניחו בבישול איטי של 6 ליטר.
מוסיפים את אפונה פיצול, כרישה, סלרי, גזר, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל; מערבבים לשלב.
מוסיף את רגל טורקיה ומים 7 כוסות. מכסים ומבשלים על נמוך עד אפונה פיצול בשר רך, 6 עד 8 שעות.
תשליך את צרור העשבים. השלך את העור והעצמות מהרגל של תרנגול ההודו וגרוס את הבשר. מערבבים במרץ את המרק כדי לשבור את האפונה ולהפוך את המרק חלק יותר. דליל במים, אם תרצה. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה וכשלושה רבעים מבשר טורקיה; מתבלים במלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות. דק את היוגורט עם מעט מים, ואז כף על המרק. למעלה עם אפונה מופשרת ואת טורקיה הנותרים.