בישול איטי עדשים ומרק חזיר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, פלפל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה מרהיב. נסו מרק עדשים איטי לבישול, מרק עדשים מרוקאי איטי לבישול, ו מרק עדשים לבנוני איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 ליטר או תנור איטי גדול יותר לשלב עדשים, סלרי, גזר, בצל, שום חזיר. מתבלים בזיליקום, קורנית, אורגנו, עלה דפנה ופלפל. מערבבים את מרק העוף, מים ורוטב עגבניות. לכסות ולבשל על נמוך במשך 11 שעות. השליכו את עלה המפרץ לפני ההגשה.