בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, מלח גס כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, ו בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן.
הוראות
1
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח עבודה לכיכר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
2
חותכים כל אחד ל 4 ריבועים. באמצעות סכין קטנה, ציון 1/2 אינץ גבול (לא לחתוך דרך מאפה) סביב הקצוות הפנימיים של כל ריבוע. סידור ריבועים על 2 גליונות אפייה rimmed. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 כפית מלח גס ו 1/4 כפית פלפל. Sauté עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.