בית זנגוויל
, המתכון הזה מכסה 75% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 121 גרם חלבון, 432 גרם שומן, ובסך הכל של 15258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קיצור, סוכר, לקשט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בית זנגוויל (מיני בתי זנגוויל), בית זנגוויל, ו בית הג'ינג'ר של אומה (מתכונים דומים).
הוראות
בצק: בסיר גדול מבשלים את הסוכר, הקיצור והמולסה על נמוך, עד שהקיצור נמס והסוכר נמס תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מוסיפים את הקינמון, הסודה לשתיה והמלח. מערבבים פנימה קמח, 1 כוס בכל פעם, עד שניתן ליצור בצק לכדור.
הופכים בצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת צבע אחיד וחלק (לא פירורי או יבש), להוסיף עוד קמח במידת הצורך. טופס ליומן.
חותכים לחמישה חלקים שווים;עוטפים בניילון.
גזור דפוסים מתוך נייר או קרטון.
מרפדים תבנית בנייר כסף ומשמנים קלות את נייר הכסף.
הניחו מגבת לחה על השיש; הניחו מחבת מוכנה על מגבת (למניעת החלקה). פורשים חלק אחד של בצק. בעזרת מערוך מקומח קלות מאוד מרדדים בצק ישירות על תבנית אפייה ל -15 אינץ'. איקס 10-1 / 2-ב. מלבן בערך 1/4 אינץ'. עבה. דפוסי מיקום לפחות 1/2 ב. מלבד על בצק כפי שמוצג.
חותכים דפוסים בעזרת סכין חדה או חותך פיצה; הסר דפוסים.
להסיר בצק שאריות; כיסוי ולשמור מחדש רול אם צורך.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-14 דקות או עד שהעוגיה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות.
מוציאים מהתנור; מיד להחליף דפוסים על בצק.
חותכים את הקצוות כדי לקצץ עודף עוגיות. מצננים 3-4 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להתייצב. מוציאים בזהירות לרשת; חזור מגניב עם הבצק והתבניות שנותרו.
ציפוי והרכבה: בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, אבקת המרנג ו -3 / 4 כוס מים על נמוך עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים גבוה במשך 8-10 דקות או עד שנוצרות פסגות נוקשות, מוסיפים מים נוספים, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
מניחים מגבת נייר לחה מעל הקערה ומכסים היטב עד שהם מוכנים לשימוש.
כדי להרכיב מסגרת של הבית, לבדוק חתיכות העוגיות שלך כדי לוודא שהם מתאימים זה לזה בנוחות. במידת הצורך, קובץ בזהירות עם סכין משונן או לוח אמרי כדי להתאים. למלא לקשט תיק שני שלישים מלא עם הדובדבן. החל מהחזית של הבית, לסחוט 3/8-ב. רצועה רחבה של הדובדבן על הקצה התחתון של החלק הקדמי. מיקום על בסיס העוגיות, 3 אינץ'. מהקצה הקדמי של הבסיס. הניחו אותו זקוף עם צנצנות תבלינים למשך 2-3 דקות או עד שהציפוי מתקשה; הסר צנצנות.
כדי להוסיף את הצדדים, לסחוט הדובדבן על הקצה התחתון של צד אחד חתיכת קצה בצד של החלק הקדמי. יישר חלקים בזווית ישרה, וודא שהם צמודים ככל האפשר. חזור עם הצד השני.
כדי להוסיף את הגב, סחטו ציפוי בקצוות התחתונים והצדדיים של החלק האחורי; מיקום עם החלקים האחרים שהורכבו. ליציבות נוספת, סחטו ציפוי לאורך הקצה הפנימי של כל החלקים והפינות.
כדי להרכיב את הגג, בעבודה עם צד אחד בכל פעם, סחטו ציפוי בקצה העליון של שיפוע החלקים הקדמיים והאחוריים בצד אחד. סחטו גם ציפוי על החלק הצדדי הסמוך. בזהירות מקום חתיכת גג על השיפועים כך השיא של הגג הוא אפילו עם ליטרים של מלפנים ומאחור. (יהיה הסככה של 1/2 ב.) חזור עם הצד השני של הגג.
כדי לקשט, להוסיף ארובה אם תרצה (ראה תמונה עבור הרכבה). לקשט את הבית עם הנותרים הדובדבן, סוכריות ועוגיות על פי בחירתך.