במיה מוקפצת עם קשיו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קשיו קלויים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרוב מוקפץ עם אגוזי קשיו קלויים, כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וקשיו, ו במיה מוקפצת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את במיה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך וריחני, 3 דקות. מערבבים בקשיו וגרידת ליים.
מעבירים את הבמיה למגש, מקשטים עם פלחי הלימון ומגישים.