קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

במיה פריכה מטוגנת

במיה פריכה מטוגנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בוטנים, פירורי קרקר מלוחים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, אני מטוגן זה!), ו במיה מטוגנת.

הוראות

1
מערבבים יחד חלב חמאה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
2
מערבבים פירורי קרקרים, קמח ומלח. חתיכות מטבל במיה בתערובת חלב; לדלות בתערובת פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
במיהבמיה
מלחמלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק; חום 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
4
במיה פריי, ב 3 קבוצות, 2 דקות או עד הזהב, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר