במיה פריכה מטוגנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בוטנים, פירורי קרקר מלוחים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, אני מטוגן זה!), ו במיה מטוגנת.
הוראות
מערבבים יחד חלב חמאה וביצה.
מערבבים פירורי קרקרים, קמח ומלח. חתיכות מטבל במיה בתערובת חלב; לדלות בתערובת פירורי קרקר.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק; חום 37
במיה פריי, ב 3 קבוצות, 2 דקות או עד הזהב, פונה פעם אחת.