קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקט טונה

קרוקט טונה
קרוקט טונה הוא ללא חלב, פסקטריאני וקטוגני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם פנקו, חרדל דיז'ון, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 31 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו קרוקט טונה, קורוקה של אמא (קרוקט), ו קרוקט סרטנים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הטונה, הבצל, החרדל, הביצים, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ו 1/4 כוס פירורי הלחם לקערת ערבוב בינונית ומערבבים לאיחוד. מחלקים את התערובת ל -8 סיבובים ומניחים בצד על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף. אפשר לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
בצלבצל
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבתמחבת
3
מניחים את פירורי הלחם הנותרים לתוך צלחת עוגה. בזה אחר זה, מצפים כל סיבוב בפנקו מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פאנקו.פאנקו.
4
מחממים מספיק שמן זית כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת מטגן בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקרוקטים ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
6
מוציאים למתלה קירור המוגדר מעל תבנית חצי גיליון מרופדת במגבות נייר. מניחים להתקרר 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן.
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc