קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

בנדיקט ביצים קלאסי

בנדיקט ביצים קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בנדיקט ביצים קלאסי. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ מזוקק, מאפינס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בנדיקט ביצים קלאסי, בנדיקט ביצים קלאסי, ו בנדיקט ביצים קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב hollandaise: למלא סיר גדול על חצי מלא עם מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
מניחים את חלמוני ביצה ומיץ לימון בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית עד התערובת מאירה בצבע, על 30 שניות.להפחית את מהירות הבלנדר נמוך, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בכל החמאה המומסת. כבה את הבלנדר, להוסיף את המלח והפלפל, ואת הדופק כדי combine.To שמור על רוטב הולנדז חם, מניחים את קנקן בלנדר ישירות במים החמים השמורים בזמן שאתה לצוד את הביצים.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ביצה עלומהביצה עלומה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:לפצל טוסט מאפינס אנגלית. מעיל את הצדדים לחתוך של מאפינס עם שכבה דקה של חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את המאפינס על צלחות הגשה ולחלק את פרוסות בשר חם ביניהם.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתמים כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח להחליק את הביצים על החזיר. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב hollandaise (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד). אם תרצה, מפזרים פפריקה על הביצים, ואז לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®