בנדיקט ביצים קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בנדיקט ביצים קלאסי. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ מזוקק, מאפינס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בנדיקט ביצים קלאסי, בנדיקט ביצים קלאסי, ו בנדיקט ביצים קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רוטב hollandaise: למלא סיר גדול על חצי מלא עם מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מניחים את חלמוני ביצה ומיץ לימון בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית עד התערובת מאירה בצבע, על 30 שניות.להפחית את מהירות הבלנדר נמוך, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בכל החמאה המומסת. כבה את הבלנדר, להוסיף את המלח והפלפל, ואת הדופק כדי combine.To שמור על רוטב הולנדז חם, מניחים את קנקן בלנדר ישירות במים החמים השמורים בזמן שאתה לצוד את הביצים.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:לפצל טוסט מאפינס אנגלית. מעיל את הצדדים לחתוך של מאפינס עם שכבה דקה של חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את המאפינס על צלחות הגשה ולחלק את פרוסות בשר חם ביניהם.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתמים כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח להחליק את הביצים על החזיר. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב hollandaise (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד). אם תרצה, מפזרים פפריקה על הביצים, ואז לשרת מיד.